Μήνυμα συστήματος
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Εταιρεία

Βασιλάκης ΑΕΒΕ Εταιρεία

Ιστορία

 • 1912
  Με την ίδρυση του πρώτου εργοστασίου ξυλείας στα Χανιά Κρήτης , ξεκινά η δραστηριοποίηση της οικογένειας στο κλάδο. Η παραλαβή των πρώτων μηχανημάτων σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών και της ανάπτυξης που ακολουθεί. Πολύ σύντομα η εταιρεία εξελίσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες μονάδες της περιοχής.
  1912 1
 • 1963
  Η δυναμική της εταιρείας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για παράλληλη δραστηριότητα και στο Ηράκλειο Κρήτης. Η νέα πλέον εταιρεία ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής, αναπτύσσεται και στο κλάδο του εμπορίου.
  1963 1
 • 1990
  Οι δραστηριότητες επεκτείνονται στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, σε νέες εγκαταστάσεις, με αποκλειστικό αντικείμενο το εμπόριο της ξυλείας.
  1990 1
 • 2001
  Ιδρύεται η εταιρεία Α.Βασιλάκης Α.Ε.Β.Ε (εισαγωγή και εμπορία ξυλείας) στη Λεωφ. Καζαντζίδη, έναν δρόμο που ,αμέσως μετά, μετατράπηκε σε σημαντικό κόμβο εμπορίου. Με μεθοδικό επιχειρηματικό σχεδιασμό, επέρχεται η περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας στον εμπορικό κλάδο της ξυλείας.
  2001 1
 • 2012
  Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της, στον τομέα των δομικών υλικών, εξειδικευμένων υλικών στεγανοποίησης και δόμησης, τροφοδοτώντας την αγορά, με μεγαλύτερη γκάμα νέων προϊόντων , που βελτιώνουν το κατασκευαστικό αποτέλεσμα.
  2012 1
 • 2020
  Η ανοδική πορεία της εταιρείας συνεχίζει ακόμη και σήμερα, τα μυστικά της είναι η φιλική σχέση με τους πελάτες, η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση, οι ανταγωνιστικές τιμές που βασίζονται σε οικονομίες κλίμακας, η μεγάλη γκάμα προϊόντων και η υποστήριξη μετά την πώληση.
  2020 1 2020 2 2020 3 2020 4