Μήνυμα συστήματος
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Εξωτερικοί χώροι ξενοδοχείων - Ξεκινήστε προετοιμασία για τη νέα σεζόν

Εξωτερικοί χώροι ξενοδοχείων - Ξεκινήστε προετοιμασία για τη νέα σεζόν
21/01/2021
Εξωτερικοί χώροι ξενοδοχείων - Ξεκινήστε προετοιμασία για τη νέα σεζόν
Θέλετε να έχετε ολοκληρωμένο εξωτερικό χώρο στο ξενοδοχείο σας για τη νέα σεζόν; Μην χάνετε χρόνο. Ασχοληθείτε από τώρα με την οργάνωση και τη διαμόρφωση του κήπου σας και απολαύστε τον ανθισμένο κι έτοιμο για τη νέα σεζόν.
 
Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Το ίδιο ισχύει και για τους εξωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων.
 
Γιατί να ξεκινήσετε από τον κήπο; Γιατί είναι ο πιο απαιτητικός, είναι αυτός που θέλει σοβαρή προετοιμασία και είναι ίσως και ο πιο σημαντικός σε έναν εξωτερικό χώρο ξενοδοχείου.
 
Οι κήποι και κυρίως, οι περιποιημένοι κήποι, χαρίζουν απλόχερα την πολυπόθητη αίσθηση της ευεξίας, κάνουν οποιοδήποτε σκηνικό όμορφο και γαλήνιο, ενώ παράλληλα προσθέτουν μια μοναδική ταυτότητα και αξία σε κάθε ξενοδοχειακή επιχείρηση. Είναι ο χώρος που μαγνητίζει τον κάθε επισκέπτη, είτε μικρό είτε μεγάλο, ο οποίος όταν είναι προσεγμένος και καλλωπισμένος, γίνεται εύκολα μια πολύ γλυκιά ανάμνηση μιας μοναδικής εμπειρίας.
 
Πώς όμως μπορούμε να απολαύσουμε αυτά τα λαχταριστά οφέλη του κήπου;
 
Η διαμόρφωση του εξωτερικού χώρου του ξενοδοχείου λοιπόν, ξεκινάει από τον κήπο και πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζεται από νωρίς ώστε να είναι έτοιμος για το καλωσόρισμα της άνοιξης και την έναρξη της νέας σεζόν.
 
Ας δούμε τα πιο σημαντικά σημεία που πρέπει να δώσετε βάση για τη διαμόρφωση του κήπου σας, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε τους... καρπούς των κόπων σας!
 
Ομορφύνετε τον κήπο φυτεύοντας από τώρα τα φυτά σας σε ξύλινες γλάστρες, κατασκευασμένες με εμποτισμένη ξυλεία και άρα με πολύ μεγάλη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες, έτσι ώστε να δώσουν τα άνθη τους στο ξεκίνημα της νέας σεζόν! Τα λουλούδια είναι πάντα ένα υπέροχο θέαμα που οι επισκέπτες σας δεν θα μπορούν να μην θαυμάσουν.

Εμπλουτίστε τον κήπο σας με μοναδικά κιόσκια και ξύλινα σπίτια, κατασκευασμένα από σκανδιναβικό ξύλο, γνωστό για τη μακροζωία του, την πλούσια υφή του και την κομψότητά του. Αυτές οι προσθήκες είναι μια εξαιρετικά δημιουργική και ευέλεκτη λύση για όσους ο τουρισμός δεν σταματάει ποτέ και θέλουν να χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης του υπαίθριου χώρου.

Οριοθετήστε τον κήπο και τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου σας με καλαμωτές από μπαμπού ή ξύλινα καφασωτά ιδανικά για περιφράξεις ή αναρριχητικά φυτά, που εκτός από διακόσμηση, ενισχύουν και την ιδιωτικότητα. Όταν σε έναν κήπο υπάρχει οριοθέτηση και ομοιομορφία, ειδικά όταν αφορά κήπο και ξύλινες κατασκευές, είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή να συμπεριλάβετε καλαμωτές και καφασωτά με ατού τους την αντοχή και την ποιότητα του ξύλου.

Αναδείξτε τον κήπο σας και ντύστε τον με έπιπλα όπως ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, παγκάκια, κούνιες, φωτιστικά, αιώρες, μέχρι και ξύλινους κάδους! Για τους επισκέπτες, η δομή του κήπου του ξενοδοχείου σας και η καλαισθησία του, είναι σαν μια προέκταση της αισθητικής σας, οπότε μην διστάζετε. Με την ποικιλία που σας προσφέρει στα ξύλινα έπιπλα, ο κήπος σας θα γίνει ένα ξεχωριστό τμήμα του συνολικού εξωτερικού σας χώρου που κανείς δεν θα μπορεί να αγνοήσει και να μην θυμάται.
 
Οι κήποι έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο που εισέρχονται στην ψυχή των ανθρώπων. Επισκέπτοντας, κατοικώντας, ακόμα και δουλεύοντας σε ένα ξενοδοχείο με τόσο ελκυστικό κήπο, το συνολικό περιβάλλον ξεκινάει να μοιάζει με γαλήνια όαση και οι διακοπές αυτόματα γίνονται παραμυθένιες.