Μήνυμα συστήματος
Για να διασφαλίσουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Πολυκαρμπονικά φύλλα και ασφαλτικά κεραμίδια

Πολυκαρμπονικά φύλλα και ασφαλτικά κεραμίδια
21/01/2021
Πολυκαρμπονικά φύλλα και ασφαλτικά κεραμίδια
Θωρακίστε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας με τον καλύτερο τρόπο!
Η αυλή, ο κήπος αλλά και κάθε εξωτερικός χώρος του σπιτιού μας - συμπεριλαμβανομένης της στέγης - είναι σημεία μονίμως εκτεθειμένα σε αντίξοες συνθήκες, έντονα καιρικά φαινόμενα και ακραίες θερμοκρασίες.
Πολλοί μάλιστα από εμάς, διαθέτουμε εξωτερικούς χώρους ανεκμετάλλευτους καθώς ακριβώς βρίσκονται μονίμως εκτεθειμένοι στον ήλιο αλλά και στη βροχή. Υπάρχει όμως λύση ταυτόχρονα οικονομική, αξιόπιστη και ανθεκτική, ώστε να προστατεύσουμε ή να αξιοποιήσουμε πλήρως όλους τους χώρους του σπιτιού μας για να απολαμβάνουμε τη χρήση τους; Ναι! και σας προτείνει δύο λύσεις που καλύπτουν κάθε ανάγκη στεγάνωσης και μόνωσης.
 
Πολυκαρμπονικό όπως στεγανωτικό!

Τι είναι λοιπόν τα πολυκαρμπονικά φύλλα;
Αποτελούν την πιο προηγμένη λύση υάλωσης και στέγασης, αφού συνδυάζουν μεγάλο αριθμό από πλεονεκτήματα συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο υλικό:
 • Αντέχουν έως και 200 φορές περισσότερο από το γυαλί
 • Είναι πολύ ελαφριά, διαθέτοντας περίπου το μισό βάρος του γυαλιού
 • Η τοποθέτηση και η επεξεργασία τους είναι εξίσου εύκολες
 • Έχουν καλύτερη θερμική αγωγιμότητα ακόμη και από τα διπλά τζάμια
 • Καμπυλώνονται και παραμένουν ανεπηρέαστα στις περισσότερες χημικές ουσίες
 • Απορροφούν 100% την υπεριώδη ακτινοβολία, ενώ ταυτόχρονα είναι φωτοδιαπερατά
 • Υπάρχουν στο εμπόριο σε πολλές αποχρώσεις και διαφορετικά σχέδια
Χάρη στις ιδιότητές τους, τα πολυκαρμπονικά φύλλα είναι η καταλληλότερη λύση για κατασκευές σε εξωτερικούς και εκτεθειμένους στις καιρικές συνθήκες χώρους. Ποικίλουν σε χρώματα, πάχη και μορφή, καθώς είναι διαθέσιμα σε τρεις τύπους: συμπαγή, κυψελωτά ή κυψελωτά θερμοανακλαστικά.
 
Εφάρμοσε τα πολυκαρμπονικά φύλλα!
Η σύνθεση των πολυκαρμπονικών φύλλων προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα, γι’ αυτό η επιλογή τους για τοποθέτηση σε στέγαστρα και διαχωριστικά είναι ιδανική!
Τοποθετούνται σε εξωτερικούς χώρους, σε στέγαστρα όλων των τύπων, πλαγιοκαλύψεις, ηχοπετάσματα, ανεμοθωράκια, σκεπαστούς διαδρόμους, πέργκολες, στάσεις λεωφορείων, επικαλύψεις κερκίδων, κολυμβητηρίων και φωταγωγών, θερμοκήπια, ιχθυοκαλλιέργειες, επιγραφές, αίθρια, ακόμη και ανοιχτές αγορές. Οι χρήσεις τους δε σταματούν εδώ καθώς βρίσκουν εφαρμογή ακόμη και στη βιομηχανία, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη ναυπηγική και κάθε λογής εξωτερικές κατασκευές!
 
Ένα… ασφαλτικό κεραμίδι πάνω από το κεφάλι μας    
Τα ασφαλτικά κεραμίδια είναι ένας οικονομικός και αισθητικά όμορφος τρόπος, για να θωρακίσουμε τη στέγη του σπιτιού μας. Εμποτίζονται με ασφαλτικό υλικό και ενισχύονται με ειδικό υαλοΰφασμα, γι’ αυτό είναι πολύ ανθεκτικά σε ακραίες θερμοκρασίες και παρουσιάζουν μεγάλη στεγανότητα.
Τα ασφαλτικά κεραμίδια έχουν γίνει το αγαπημένο υλικό δόμησης για πολλά σπίτια, λόγω των πλεονεκτημάτων τους:
 • Είναι ελαφριά και εύκολα στην τοποθέτηση
 • Έχουν πολύ οικονομική τιμή αγοράς
 • Καλύπτουν στέγες με διαφορετικές κλίσεις
 • Αντέχουν ταυτόχρονα σε ζεστές και κρύες θερμοκρασίες
 • Επισκευάζονται πολύ εύκολα
 • Προσφέρονται σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα
 
Εφάρμοσε τα ασφαλτικά κεραμίδια!
Η κατασκευή στέγης με ασφαλτικά κεραμίδια αποτελεί ιδανική λύση για κατασκευές όπου θέλουμε να περιορίσουμε το βάρος της σκεπής, προσφέροντας παράλληλα το ζητούμενο όμορφο και καλαίσθητο αποτέλεσμα.
Πριν από την τοποθέτησή τους, χρειάζεται ένα επίπεδο υπόστρωμα, συχνά από ξύλο, όπου και καρφώνονται, για να προσφέρουν υψηλή στεγανότητα, αντοχήσε πολύ μεγάλες ανεμοπιέσεις, ακόμη και ασφαλή σεισμική συμπεριφορά, αφού το βάρος τους είναι υποπολλαπλάσιο των τσιμεντένιων ή πήλινων κεραμιδιών.