Εταιρεία

1912

Με την ίδρυση του πρώτου εργοστασίου ξυλείας στα Χανιά Κρήτης , ξεκινά η δραστηριοποίηση της οικογένειας στο κλάδο. Η παραλαβή των πρώτων μηχανημάτων σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών και της ανάπτυξης που ακολουθεί. Πολύ σύντομα η εταιρεία εξελίσσεται σε μία από τις μεγαλύτερες μονάδες της περιοχής.

1963

Η δυναμική της εταιρείας δημιουργεί τις προϋποθέσεις για παράλληλη δραστηριότητα και στο Ηράκλειο Κρήτης. Η νέα πλέον εταιρεία ακολουθώντας τους ρυθμούς της εποχής, αναπτύσσεται και στο κλάδο του εμπορίου.

1990

Οι δραστηριότητες επεκτείνονται στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου, σε νέες εγκαταστάσεις, με αποκλειστικό αντικείμενο το εμπόριο της ξυλείας.

vasilakis_pic03
vasilakis_pic01
vasilakis_pic03
vasilakis_pic05

2001

Ιδρύεται η εταιρεία Α.Βασιλάκης Α.Ε.Β.Ε (εισαγωγή και εμπορία ξυλείας) στη Λεωφ. Καζαντζίδη, έναν δρόμο που ,αμέσως μετά, μετατράπηκε σε σημαντικό κόμβο εμπορίου. Με μεθοδικό επιχειρηματικό σχεδιασμό, επέρχεται η περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας στον εμπορικό κλάδο της ξυλείας.

2012

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της, στον τομέα των δομικών υλικών, εξειδικευμένων υλικών στεγανοποίησης και δόμησης, τροφοδοτώντας την αγορά, με μεγαλύτερη γκάμα νέων προϊόντων , που βελτιώνουν το κατασκευαστικό αποτέλεσμα.

2015

Η ανοδική πορεία της εταιρείας συνεχίζει ακόμη και σήμερα, τα μυστικά της είναι η φιλική σχέση με τους πελάτες, η γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση, οι ανταγωνιστικές τιμές που βασίζονται σε οικονομίες κλίμακας, η μεγάλη γκάμα προϊόντων και η υποστήριξη μετά την πώληση .

vasilakis_pic06
vasilakis_pic05
vasilakis_pic07
vasilakis_pic08